Ventilationsgruppen i Borås

Från vårt lokalkontor i Borås erbjuder vi tjänster inom ventilation och inomhusklimat över hela sjuhäradsbygden. Även om kontoret i Borås är mindre än våra övriga kontor har vi med koncernens cirka 100 anställda i ryggen en bred kunskap och erfarenhet. Vi arbetar med alla delar inom fastighetsventilation för att optimera och leverera luft av hög kvalitet. Bland våra kunder finns fastighetsbolag, byggentreprenörer, industrier m.m.

Vill ni komma i kontakt med oss hittar ni våra kontaktuppgifter nedan.

Lokalkontor Borås

Katrinebergsgatan 23
Borås
Telefon: 033-12 80 50

Ventilationstjänster

Ventilation och inomhusklimat

Ventilationsgruppen i Borås arbetar inom fyra verksamhetsgrenar: Entreprenad, Energieffektivisering, Byggservice, Ventilationsservice. Genom vår storlek och bredd skapar vi ”Rätt luft på rätt sätt”. Inomhusklimatet styrs till stor del av luftkvaliteten. Om luftens kvalitet är dålig kan det skapa otrivsel och vara orsak till koncentrationssvårigheter. Vi hjälper er att skapa ett bra inomhusklimat.

Ett komplett ventilationsföretag i Borås

Entreprenad: Arbetar med entreprenader inom ventilation i form av general-, total- och utförandeentreprenader. Vår personal har bred kompetens, som exempel har vi certifierade montörer för uppdrag inom ventilationsmontage, el, kyla, styr- och regler samt OVK utförande.
Byggservice: Genomför mindre ny- och ombyggnationer av ventilationsanläggningar enligt tekniska förslag som är framtagna i samråd med den professionelle beställaren.
Energieffektivisering: Med många års erfarenhet av ventilation har vi fått värdefulla insikter om vilka åtgärder som krävs för energieffektivitet. Vi arbetar med energieffektivisering i alla typer av fastigheter.
Ventilationsservice: Vi arbetar med löpande service som exempelvis kan innefatta filterbyte, rengöring, underhåll och reparation av fläktar/aggregat.

Läs mer om alla våra tjänster här!

Rätt luft för dig är bara ett samtal eller mail bort, påbörja din resa mot bättre luft tillsammans med oss på Ventilationsgruppen i Borås idag.