Ventilationsgruppen i Göteborg

Ventilationsgruppen i Göteborg levererar tjänster inom ventilation, ventilationsteknik över hela Stor-Göteborg. Vi arbetar med alla delar inom fastighetsventilation för att optimera och leverera rätt luft på rätt sätt.

För att kontakta oss eller komma förbi på besök hittar ni våra kontaktuppgifter nedan.

Ventilationsgruppen Bohuslän AB

Ventilationstjänster

Ventilation och inomhusklimat i Göteborg

Från vårt kontor i Göteborg levererar vi alla våra tjänster inom ventilation och inomhusklimat. Vi täcker hela Stor-Göteborg och arbetar huvudsakligen mot fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsförvaltande bolag, industrier samt offentliga förvaltare. Läs mer om våra tjänster här!

Rätt luft på rätt sätt

Inom Ventilationsgruppen har vi många års erfarenhet och välutbildad personalstyrka vilket gör att vi har en bred kunskap och erfarenhet inom ventilation och inomhusklimat. Vår storlek gör att vi kan ligga i framkant när det gäller de senaste teknologierna och alltid kan erbjuda lösningar inom inomhusklimat med hög kvalitet d.v.s. rätt luft på rätt sätt. Bra ventilation är en av de absolut viktigaste förutsättningarna för ett bra inomhusklimat.

Våra tjänster inom ventilation

Basen i verksamheten är vår avdelning inom ventilationsentreprenad. Här utför vi både stora och små entreprenader i form av partnering / samverkansentreprenader, general- och totalentreprenader. För mindre entreprenader och ombyggnationer har vi vår byggserviceavdelning som arbetar med utgångspunkt i att påverka hyresgäster minimalt under arbetets gång. Detta uppnås genom samordning av ventilationsarbeten med t.ex. målare, snickare eller elektriker. Ventilationsservice och energieffektivisering är ytterligare två områden som vi arbetar med. Inom dessa avdelningarna arbetar vi med löpande service av ventilationsanläggningar, OVK-besiktningar samt energieffektivisering av fastigheters ventilation.

Läs mer om våra tjänster inom ventilation här!

Rätt luft för dig är bara ett samtal eller mail bort, påbörja din resa mot bättre luft tillsammans med oss på Ventilationsgruppen idag.