Ventilationsgruppen i Stenungsund

Från vårt kontor i Stenungsund levererar vi tjänster inom ventilation, ventilationsteknik och inomhusklimat och täcker en stor del av västkusten, från Stenungsund till Strömstad. Precis som på de övriga kontoren inom Ventilationsgruppen arbetar vi med alla delar inom fastighetsventilation för att optimera och leverera rätt luft på rätt sätt.

Vill ni komma i kontakt med oss eller komma förbi och hälsa på oss hittar ni våra kontaktuppgifter nedan.

Ventilationsgruppen Bohuslän AB

Besöks- och postadress: Munkerödsvägen 4, Stenungsund

Telefon: 0303-72 74 40

Pontus Bengtsson
Projektledare Service/Industri

  pontus.bengtsson@ventilationsgruppen.se

0704-47 88 47

Ventilationstjänster

Våra ventilationstjänster

Ventilationsgruppen i Stenungsund är ett fullservice kontor. Vi levererar tjänster inom Byggservice, Ventilationsentreprenad, Energieffektivisering och Ventilationsservice. Våra kunder är främst fastighetsbolag, byggentreprenörer, fastighetsförvaltande bolag, industrier samt offentliga förvaltare.

Byggservice inom ventilation

Inom byggservice arbetar vi mindre ny- och ombyggnationer av ventilationsanläggningar. För att påverka hyresgäster minimalt under arbetets gång och för att förenkla för beställare samordnar vi alla delar inom projektet. Samordningen kan beröra om det t.ex. behövs målare, snickare eller elektriker. Läs mer om byggservice här.

Ventilationsentreprenad

Vi utför både stora och små ventilationsentreprenader i form av partnering / samverkansentreprenader, general- och totalentreprenader för professionella beställare. Vår personal har bred kompetens, som exempel har vi certifierade montörer för uppdrag inom ventilationsmontage, el, kyla, samt styr- och regler. Läs mer om ventilationsentreprenad här.

Ventilationsservice

Inom tjänsteområdet ventilationsservice arbetar vi med löpande service av ventilationsanläggningar. En service kan t.ex. innefatta filterbyte, rengöring, underhåll och reparation av fläktar/aggregat eller felsökning och reparation av styr- och reglersystem. Ytterligare tjänster som vi erbjuder inom ventilationsservice är OVK-besiktningar och ventilationsinventeringar. Lär mer om ventilationsservice här.

Energieffektivisering av ventilation

Vi arbetar med att energieffektivisera fastigheters ventilation. Utöver att göra kostnadsbesparingar genom mindre energianvändning får man samtidigt ett bra inomhusklimat. Vi har många års erfarenhet av ventilation vilket gör att vi kan föreslå lämpliga åtgärder för varje enskild fastighet eller fungera som rådgivande vid en fördjupad energianalys. Lär mer om energieffektivisering här.

Rätt luft för dig är bara ett samtal eller mail bort, påbörja din resa mot bättre luft tillsammans med oss.