Lediga jobb

Lediga jobb

Vill du arbeta med rätt luft?

Våra tjänster är efterfrågade. Därför är vi ofta på jakt efter bl.a. duktiga och engagerade projektledare och ventilationstekniker som vill vara med och utveckla ett av Västsveriges största ventilationsföretag framåt. Hos oss finns möjlighet till personlig utveckling genom vidareutbildningar och möjlighet till karriär i en växande organisation.

Vi är ett teknikorienterat företag och förutsätter att du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom ventilation om du vill bli en medarbetare hos oss. Men en lika viktig del är att det även går att lära sig mer genom nyfikenhet och intresse.

Vi värdesätter utöver erfarenhet och praktisk kunskap dina kommunikativa och sociala egenskaper högt. För att arbeta hos oss behöver du trivas i rollen som ambassadör för Ventilationsgruppen och att möta våra kunder.

Spontanansökan

Vi söker ständigt nya medarbetare så är du intresserad av att jobba hos oss, skicka gärna in en spontanansökan.

   Ansök   

Karriär och utveckling

Ventilationsgruppen är verksamt inom flera olika tjänsteområden vilket ger många karriär- och utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder möjlighet till egen utveckling inom företaget oavsett om du vill arbeta bredare eller mer teknikfokuserat. Läs gärna mer om våra olika tjänster nedan om du är intresserad av en karriär inom Ventilationsgruppen.

 Entreprenad    |      Energieffektivisering    |      Byggservice

 Ventilationsservice

Vi söker ständigt nya medarbetare så är du intresserad av att jobba hos oss, skicka gärna in en spontanansökan.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

0303-44 56 44