Vi söker servicetekniker inom ventilation

Vår serviceavdelning inom ventilation växer och därför söker vi nu dig som vill fortsätta växa och utvecklas tillsammans med oss.

Om tjänsten

Tjänsten som servicetekniker inom ventilation vänder sig till dig som med relevant utbildning eller erfarenhet vill arbeta med service av fastigheters ventilationssystem. Vi värdesätter utöver erfarenhet och praktisk kunskap dina kommunikativa och sociala egenskaper högt. För att arbeta hos oss behöver du trivas i rollen som ambassadör för Ventilationsgruppen och att möta våra kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ventilationsservice kan vara funktionskontroller, filterbyten, underhåll och reparation av fläktar/aggregat, samt felsökning och reparation av styr- och reglersystem.

Resor kan förekomma då vi levererar våra tjänster efter västkusten, från Göteborg i söder till Strömstad i norr. Utgångspunkt för tjänsten är från vårt kontor i Stenungsund.

Vi erbjuder även personlig utveckling genom interna och externa utbildningar.

Detta söker vi

Till tjänsten som servicetekniker söker vi dig med erfarenhet av service- och underhållsrelaterade tjänster inom ventilation.
Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt och under eget ansvar då merparten av arbetet sker ute hos våra kunder.

  • Du har några års erfarenhet av arbete som servicetekniker inom ventilation
  • Relevant utbildning eller erfarenhet av fastigheters ventilationssystem
  • B-körkort
  • Datorvana

Tjänsten är på heltid.

För ytterligare information

Kontakta Pontus Bengtsson på 0704-47 88 47 för mer information om tjänsten.

Om Ventilationsgruppen Bohuslän

Ventilationsgruppen Bohuslän är ett komplett ventilationsföretag som arbetar med att erhålla en trygg och driftsäker, energioptimerad ventilering av fastigheter och skapa rätt inomhusklimat. Med många års erfarenhet och välutbildad personalstyrka har vi alltid rätt lösning för varje specifik fastighet.

Vi arbetar med all typ av ventilation från tyngre industriventilation till ventilation i kontor och offentlig miljö. Några av de områden som vi är specialiserade inom är Ventilationsentreprenad, Ventilationsservice, OVK, Partnering och Energieffektivisering.

Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.

Sista dag för ansökan: 2023-03-31

Välkommen med din ansökan till ase.gedda@ventilationsgruppen.se