Välkommen till Ventilationsgruppen Service

Här finner ni ett tätt sammansvetsat gäng som stöttar och ställer upp på varandra. När du börjar att arbeta som nyanställd oavsett din erfarenhet får du en bra introduktion, vi ser till att du blir en i gänget och får jobba med utvecklande arbetsuppgifter.

Det är viktigt att arbeta tillsammans men samtidigt ha friheten att styra planeringen av det egna arbetet och få arbeta både brett och fokuserat inom olika teknikområden. Vi satsar på våra medarbetare t.ex. genom utbildning för att de skall kunna utvecklas, du erbjuds att ta olika behörigheter vilka är viktiga för både din karriär och företagets ställning i branschen.

Hos oss utmärker sig ledarskapet, det genomsyras av en chef som ser och uppmärksammar dig, stöttar men samtidigt utmanar dig. Vår chef är en i gänget! Ventilationsgruppen service är kända för sina starka relationer till både medarbetare och kunder och har en stark familjär känsla. Genom åren har det skapat framgångsrika och värdefulla relationer både till kunder och medarbetare. Det här är en arbetsplats för dig som söker det där lilla extra, gillar en aktiv dag, är social och trivs med stor variation och nya utmaningar.

Välkommen till vårt goa gäng!

Ventilationsgruppen Service
Ventilationsgruppen Service

VI ERBJUDER

TREVLIGA KOLLEGOR

Du blir en del av ett gäng med starka personligheter, positiv attityd och en härlig kundfokuserad serviceanda.

UTVECKLING

Vi erbjuder möjlighet till egen utveckling inom företaget oavsett om du vill arbeta bredare eller mer teknikfokuserat. Vi erbjuder både intern och extern utbildning som branschcertifieringar för att kunna utföra arbetet professionellt.

ATMOSFÄR

Du får ett fritt arbete med stora möjligheter till utveckling. Vi utbyter erfarenheter, kunskap och stöttar varandra i arbetet och du blir inkluderad i företagets alla frågor. Vi gör kul saker tillsammans, de senaste åren har vi åkt till sälen för att har roligt.

ERSÄTTNING

Förutom allt det där som egentligen är viktigare erbjuder vi såklart en bra och marknadsmässig lön, kollektivavtalsenlig pension, försäkringar, friskvård, hälsokontroller, möjlighet till företagsbil, arbetskläder och alla arbetsredskap du behöver för att kunna utföra ditt jobb på ett professionellt sätt.

NÅGRA ORD FRÅN UFFE

Jag tror på ett ledarskap med starka värderingar, där kunden alltid står i centrum. Värderingarna är i grunden enkla, att hålla löften, leverera i tid och ta ansvar för uppdraget! Jag vill vara en i gänget och arbetar nära mina kollegor och tror på goda relationer. När du arbetar med mig betyder det att du kan lita på mig och dina kollegor, att vi är starka tillsammans. Jag vill att vi ställer upp på varandra, är hjälpsamma och är ödmjuka för att alla har olika behov av att få stöd. Det är viktigt att ha kul tillsammans och jag värdesätter de tillfällen som vi hittar på roliga saker att göra, när tiden finns och för att fira våra framgångar!

Vill du bli en del av oss? Tveka inte att ta kontakt!

- Ulf Ericsson

KONTAKT

Ulf Ericsson, bolagschef

E-post: ulf.ericsson@ventilationsgruppen.se

Telefon: 0703-24 44 50